Nosturissa hyytymisen merkkejä? Huolletaan kuntoon ennen hajoamista.

Kun nosturi hajoaa kesken työn, rahaa palaa taivaan tuuliin. Siksi ennakoiva huolto on asennusnosturille parasta huoltoa. Me huollamme työvälineesi asiantuntevasti, ohjeistusten ja standardien mukaan, aina sovitussa aikataulussa. Toimintavarmuus säilyy ja kustannuksesi pysyvät aisoissa.

Kone tiputtelee öljyä? Hydrauliletku halkeilua?

Silloin on korkea aika tilata huolto.

Homma hoidetaan nopeasti ja huolellisesti. Asentajillemme puhtaus ja siisteys ovat kunnia-asia. Klinikan huolto palvelee kätevimmin Etelä-Suomen asennusnosturiyrityksiä, mutta saa meille tulla kauempaakin. Soita ja varaa huollollesi aika!

Kympitysaika menossa umpeen?
Soita Nosturiklinikalle.
Saat valmistumispäivän ja hinnan joka pitää.

Meillä on yksinkertainen linja: kun soitat ja kerrot tarvitsevasi kympityksen, me kerromme sinulle milloin työ alkaa, milloin se on valmis ja paljonko lysti maksaa. Ei enää turhaa odotusta eikä yllätyksiä loppulaskussa. Työn laadussa noudatamme valmistajan standardeja ja viranomaisten säädöksiä pilkulleen.

Kympitys on aina iso ja työläs operaatio. Kun komponentit puhdistetaan ja kuluneet vaihdetaan, mitä jos samalla vaivalla tekisimme nosturillesi tason parannuksen? Esimerkiksi maalaamalla komponentit laadukkaasti?